Кино и театър

Международен фестивал за театър и съвременен танц ''Черната кутия'' в гр.Пловдив
ежегодно събитие

гр.Пловдив,Община Пловдив,Област Пловдив

Вашата оценка
4.5 от 4 гласа
Май 2023

 
Mеждународен фестивал за театър и съвременен танц “Черната кутия” се провежда ежегодно в края на м.Май / началото на м.Юни в града под тепетата. “Бутиковият” формат на фестивала включва моноспектакли и камерни постановки от страната и чужбина.
Фолклорни фестивали и събори
Фестивалът е отворен за всички форми на театралния израз - от театъра на античността до този на авангарда и експеримента.
Фолклорни фестивали и събори
Фестивалът има особена специфика, която го прави единствен на националния театрален пазар – той е почти изцяло с международно участие и е неделима част от културния афиш на Министерството на културата и Община Пловдив.

Културният фест ще събере едни от най-добрите заглавия за малка сцена от цял свят. Почитателите на театралното изкуство ще могат да видят спекталки от цял свят.
Фолклорни фестивали и събори
Разкрепостен, свободомислещ, подрепящ младите творци, форумът е отворен за всички форми на театралния израз – от театъра на античността до театъра на експеримента.

Програмата му почти изцяло включва чуждестранни участия, което му придава особена специфика.

Всички представленията ще се играят в Дома на културата ''Борис Христов''.
Фолклорни фестивали и събори
За повече информация :
Фестивал ''Черната кутия''
Община ПловдивАко имате възможност, ако Ви харесва нашето съдържание и подход, моля, подкрепете проекта. Нашата работа няма да бъде възможна без Вашата помощ:

Искрено Ваш,
Екип на www.SABORI.BG; Contacts Us: bgsabori@gmail.com


Фолклорни фестивали и събори

Фолклорни фестивали и събори

Фолклорни фестивали и събориВсички текстове и изображения в този сайт са под закрила на ЗАПСП. Използването, копирането и публикуването на част или цялото съдържание на сайта е забранено.
"Събития с конкурсен характер (всички)"
 
Магия, Цветове и Усещания