''Номинирани'' събития

Културен фестивал за малки и големи ''Реката'' в гр. Свищов
ежегодно събитие

гр.Свищов,Община Свищов,Област Велико Търново

Вашата оценка
4.1 от 7 гласа
24.08.2020 г. -
26.08.2020 г.


 
Скъпи приятели, на 24-26 август 2018г. Сдружение "Рисувай с нас" ви кани на културен фестивал за малки и големи "Реката" в гр. Свищов.
Фолклорни фестивали и събори
За трета поредна година крайдунавският град ще се превърне в площадка за игри, концертна зала и ателие за малки артисти - всички предпоставки за един вълшебен летен уикенд.

Запознаването на децата с различни изкуства и занаяти, както и образователни работилници в областта на екологията, храненето и технологиите са част от програмата на тазгодишното ни издание.

Фестивалните дни ще предложат уютна творческа атмосфера и забавления за всички възрасти, а със събраните средства отново ще подпомогнем добри каузи.

Фестивалът има и свои гривни, с които притежателите им ще могат да ползват отстъпки в партниращите ни обекти по време на събитието.

Очакваме ви, за да празнуваме заедно изкуствата, въображението, природата, доброволчеството и всички добри неща!
Фолклорни фестивали и събори
За контакти :(е-майл)
contact@risuvaisnas.eu
irinapetrova@yahoo.com

За повече информация :
Сдружение ''Рисувай с нас'' във FacebookАко имате възможност, ако Ви харесва нашето съдържание и подход, моля, подкрепете проекта. Нашата работа няма да бъде възможна без Вашата помощ:

Искрено Ваш,
Екип на www.SABORI.BG; Contacts Us: sabori@mail.bg


Фолклорни фестивали и събори

Фолклорни фестивали и събори

Фолклорни фестивали и събориВсички текстове и изображения в този сайт са под закрила на ЗАПСП. Използването, копирането и публикуването на част или цялото съдържание на сайта е забранено.
"Събития с конкурсен характер (всички)"
 
Магия, Цветове и Усещания