Събития с конкурсен характер

Международен детски фестивал ''Созополска панорама''
ежегодно събитие

гр.Созопол,Община Созопол,Област Бургас

Вашата оценка
3 от 1 глас
Юни 2019

 
Международният фестивал „Созополска панорама” се организира от читалище „Отец Паисий” под патронажа на кмета на Созопол. Фестивалът е уникална среща на изпълнители от различни жанрове на музикалното и танцово изкуство.
Фолклорни фестивали и събори
Провежда се през последния уикенд на месец юни - Амфитеатъра. Програмата включва индивидуални, както и вокални групи и състави.
Фолклорни фестивали и събори
Той има конкурсен характер и ще се оценява от компетентно жури.

Фестивалът се провежда в 3 раздела:
I раздел „Музика”
II раздел „Танцово изкуство”
III раздел „Изобразително изкуство”

Форумът ще завърши с галавечер на победителите. Три поредни вечери амфитеатъра в Стария град се превръща в притегателен център на почитателите на детското музикално, танцово и изобразително изкуство.

На фестивала се представят и деца, които умеят да рисуват, уточниха организаторите от читалище “Отец Паисий”. Индивидуалните изпълнители могат да се представят с до две песни, а вокалните групи до 12 минути, гласи регламента. Има композиции в стил модерен балет и народни танци, чието времетраене трябва да е до 10 минути.

Самите участници са разделени в две възрастови групи- до 12 и до 18 години, като всеки се състезава в раздела, в който е включен- музика, танцово или изобразително изкуство.

До галавечерта ще стигнат тези, които са допуснати от прецизното жури. Победителите ще получат предметни награди и диплом. А на финала кметът ще връчи специалната награда на най-изявения и талантлив участник.

Адресът за изпращане на документи е :
гр. Созопол – 8130
ул.”Аполония „ №1
НЧ „Отец Паисий” : тел. +359 550/ 2-23-08; +359 550/ 2-28-48
Международен детски фестивал „Созополска панорама”


За повече информация :
НЧ ''Отец Паисий''

Община Созопол

Ако имате възможност, ако Ви харесва нашето съдържание и подход, моля, подкрепете проекта. Нашата работа няма да бъде възможна без Вашата помощ:
Банка: Сибанк ЕАД
BIC: BUIBBGSF
IBAN: BG22BUIB98881038432000
Получател : Сдружение "Празниците на България"Искрено Ваш,
Екип на www.SABORI.BG; Contacts Us: sabori@mail.bg
Вижте по-голяма карта

Фолклорни фестивали и събори
Фолклорни фестивали и събори
Фолклорни фестивали и събори
Всички текстове и изображения в този сайт са под закрила на ЗАПСП. Използването, копирането и публикуването на част или цялото съдържание на сайта е забранено.
"Събития с конкурсен характер (всички)"
 
Магия, Цветове и Усещания