Събития с конкурсен характер

Фолклорен Фестивал БЕЛИНТАШФЕСТ
ежегодно събитие

с.Врата, община Асеновград, Област Пловдив

Вашата оценка
2 от 1 глас
Август 2020

 
Провеждащ се под мотото "УСЕЩАНЕ ЗА ВЕЧНОСТ". (няма информация фестивала да се провежда след 2012г.)
Сдружение "Клуб на жените – гр. Пловдив", фондация "Светия кръст" и фирма ВЕНИКОМ" Ви канят в подножието на мистичното тракийско светилище Белинташ, в местността Кум Гидик,общ. Асеновград да преживеете уникално усещане за вечност от докосването до миналото като посетите фолклорния фестивал Белинташфест..

Край мистичното място ще се пренесем във времето , за да изживеем гордостта, че сме българи с едно такова вълнунащо събитие, несравнимо с нищо друго ! Вашето присъствие ще Ви достави несравнимо преживяване от досега с уникалното енергийно място и неговата единствена неповторима красота , място, за което се твърди, че е едно от най- красивите не само в нашата родина., а и в света!

В подножието на свещената скала Белинташ, излъчваща и лековита енергия, заедно с неповторимите български традиции ще преживеете и ще се почувствувате по начин, по който другаде не бихте могли ! Никъде другаде не може да съпреживеете това уникално усещане за досега с отминалото време по начина, както бихте се чувствували в подножието на свещената скала Белинташ! Невероятно е преживяването да си на Белинташ потопен в миналото!

Сдружение "Клуб на жените" –гр. Пловдив
Тел. 0897 82 35 17
гр. Пловдив, 4000 ,
бул. " Шести септември" 152, eт.1, офис 110
Email: office@belintachfest.com

За повече информация : https://www.belintachfest.com/
Вижте по-голяма карта

Фолклорни фестивали и събори
Фолклорни фестивали и събори
Фолклорни фестивали и събори
Всички текстове и изображения в този сайт са под закрила на ЗАПСП. Използването, копирането и публикуването на част или цялото съдържание на сайта е забранено.
"Събития с конкурсен характер (всички)"
 
Магия, Цветове и Усещания