Фолклорни фестивали, събори и панаири

Тракийски хоров фестивал в гр.Ямбол
ежегодно събитие

гр.Ямбол,Община Ямбол,Област Ямбол

Вашата оценка
4.4 от 11 гласа
Октомври 2023

 
През втората десетдневка на м. октомври(в рамките на 3 дни) в град Ямбол ще се проведе поредното издание на Тракийски хоров фестивал в голямата зала на община Ямбол.
Фолклорни фестивали и събори
Организатор на музикалния форум е община Ямбол, със съдействието на Български хоров съюз, НТС - Ямбол, както и ямболската хорова школа „Професор Георги Димитров”.

В него участват български хорови състава от страната, от всички категории на многогласното пеене. Повечето от тях са младежки и студентски формации.

По традиция, в дните на фестивала ще има и дискусия по проблемите и развитието на съвременното българско хорово изкуство.
Фолклорни фестивали и събори
Подробности за програмата можете да научите от интернет сайта на общината.

Организатори: Министерство на културата, Община Ямбол, Ямболска хорова школа „Проф. Георги Димитров”.

Адрес ул. "Полковник Бакланов" 12; Сдружение "БЪЛГАРСКИ ХОРОВ СЪЮЗ"; гр. София, ул. "Клокотница" №29; Телефон за контакт: Ямболска хорова школа „Проф. Георги Димитров” - 046/661552; E-mail: choir_school@yahoo.com
Фолклорни фестивали и събори
За повече информация :
Община Ямбол
НТС ЯмболАко имате възможност, ако Ви харесва нашето съдържание и подход, моля, подкрепете проекта. Нашата работа няма да бъде възможна без Вашата помощ:

Искрено Ваш,
Екип на www.SABORI.BG; Contacts Us: bgsabori@gmail.com
Вижте по-голяма карта

Фолклорни фестивали и събори
Фолклорни фестивали и събори
Фолклорни фестивали и събори
Всички текстове и изображения в този сайт са под закрила на ЗАПСП. Използването, копирането и публикуването на част или цялото съдържание на сайта е забранено.
"Събития с конкурсен характер (всички)"
 
Магия, Цветове и Усещания