Фолклорни фестивали, събори и панаири

WakeЪп! Open Air Festival
ежегодно събитие

гр.Куклен,Община Куклен,Област Пловдив

Вашата оценка
4.4 от 8 гласа
Юли 2023

 

сертификат

В дните между 4-и и 9-и Юли 2018г. край Кукленски манастир “Св. Св. Козма и Дамян” ще се проведе фестивалът „Събуди се“. Ако си мечтател и на живота си създател, бъди WakeЪп! чудотворец, приключенец , участник или доброволец.
Фолклорни фестивали и събори
Мястото е добре познатата ни борова горичка по пътя за манастира Св.Св. ”Козма и Дамян” над град Куклен на 15 километра от Пловдив.
Фолклорни фестивали и събори
Елате сред природата на Родопа планина да преживеем заедно началото на лятото, лятното слънцестоене, пълнолуние и Еньовден – култов български празник от древността до наши дни.

Върху основата, която поставихме през 2011 година градим всяка година това чудесно събитие.

Това, което ни кара да продължавме напред е ентусиазмът, който всички посетители – любители на природата и алтернативният начин на живот изпитват, когато сме заедно насред Родопа планина.Будни хора, вярата ни в по-доброто бъдеще и това, че всички ние сме част от него и го създаваме с мечтите и любовта си всеки ден е движещата сила на WakeЪп! България.

Традиционното издание ще изпълни вълшебната гора и поляните над град Куклен по пътя за манастира Св. Св. Козма и Дамян.
Фолклорни фестивали и събори
В продължение на всичките дни и нощи всяка година сътворяваме и изживеяваме заедно необикновеният фестивал обединяващ култура, музика и български традиции.

Елементите, които ни обогатяват на това място са български практики, лекции, работилници и семинари, както и традиционно богата музикална програма. Следете страницата ни и очаквайте информация…
Фолклорни фестивали и събори
Добре дошли, самоДиви!

За контакти :
тел. 089 576 6984


За повече информация :
WakeЪп! Open Air Fest

WakeЪп! Open Air Fest във Facebook

сертификат

Сайтът www.sabori.bg е медиен партньор на събитието.Ако имате възможност, ако Ви харесва нашето съдържание и подход, моля, подкрепете проекта. Нашата работа няма да бъде възможна без Вашата помощ:

Искрено Ваш,
Екип на www.SABORI.BG; Contacts Us: bgsabori@gmail.com


Фолклорни фестивали и събори

Фолклорни фестивали и събори

Фолклорни фестивали и събориВсички текстове и изображения в този сайт са под закрила на ЗАПСП. Използването, копирането и публикуването на част или цялото съдържание на сайта е забранено.
"Събития с конкурсен характер (всички)"
 
Магия, Цветове и Усещания