Литература и изкуство, изложби

Младежки литературен конкурс ''Моят град - моето бъдеще''
ежегодно събитие

гр.Стара Загора,Община Стара Загора,Област Стара Загора

Вашата оценка
3.7 от 3 гласа
31.08.2019 г. -
31.08.2019 г.


 
Конкурсът има за цел да се опишат природните дадености и архитектурни - исторически забележителности на града, в който живеем.
Могат да участват непубликувани есета и очерци, написани от младежи.

Под патронажа на Община Стара Загора НЧ „Родина 1860” Стара Загора, Клуб „Млад писател” и вестник „TEEN’S PAPER” със съдействието на вестник „Старозагорски новини” и Радио Стара Загора обявиха Младежки литературен конкурс „ Моят град - моето бъдеще“.

Конкурсът има за цел чрез литературните творби - есета и очерци, да опишат природните дадености и архитектурни - исторически забележителности на града, в който живеят, включително и онези места и обекти, които са малко или почти непознати.

В началото на месец октомври ще бъдат раздадени награди в две възрастови групи: деца до 12 години и тийнейджъри до 19 години.

Литературните творби написани на чист български език и непубликувани до 300 форматирани реда, изпращайте на адрес: teen_stzagora@abv.bg

За повече информация на телефон: 0885 41 94 16 или в НЧ „Родина 1860” гр. Стара Загора.

За повече информация :
Община Стара Загора


Вижте по-голяма карта

Фолклорни фестивали и събори
Фолклорни фестивали и събори
Фолклорни фестивали и събори
Всички текстове и изображения в този сайт са под закрила на ЗАПСП. Използването, копирането и публикуването на част или цялото съдържание на сайта е забранено.
"Събития с конкурсен характер (всички)"
 
Магия, Цветове и Усещания