Област Враца

Годишни награди за аматьорско изкуство ''Опит за летене'' в гр.Враца
ежегодно събитие

гр.Враца, община Враца, Област Враца

Вашата оценка
3 от 2 гласа
01.03.2021 г. -
01.03.2021 г.


 
По случай 1 март – Денят на любителското творчество и фолклор – Младежки дом – Враца за пореден път ще връчи своите годишни награди за аматьорско изкуство „Опит за летене”.
Фолклорни фестивали и събори Това са награди за най-опитните, достигнали със своя полет близост със звездите и за тези, които за първи път разтварят своите криле.
Фолклорни фестивали и събори
Наградите „Опит за летене” ще удостоят с признание художествени ръководители, любителски формации и изявени деца и младежи.

С пищна церемония на 1 март, от 18.00 часа Младежкия дом ще награди най-достойните от голямото свое семейство.

И на тези, които за първи път разтварят своите криле. Чрез Годишните награди всеки ще има шанса да свери своя компас и поне за миг да усети звездния прах по своя творчески път.

Ще има шанса да получи дар за сътвореното и изстраданото, да изпее песен, да заиграе хоро, та да му завиди и висинето и дълбинето.
Фолклорни фестивали и събори
Трудно е да полетиш, но още по – трудно е да останеш в небето, да останеш на върха. Защото винаги ще има птици в небето и винаги ще има такива, които ще правят своя “Опит за летене”.Колкото повече вярваш и се опитваш да полетиш, толкова е по – голяма възможността това да се случи.

Вярвай във възможностите на невъзможното.

Началото бе поставено през 2006 година и оттогава всяка година на тази дата се връчват награди за високи творчески постижения в национални и международни конкурси и фестивали на формации и индивидуални изпълнители.

От 2008 година по време на Церемонията - Диплом за цялостен принос в живота на Младежкия дом - получават и завършващите средно образование.
Фолклорни фестивали и събори
За повече информация :
Младежки дом гр.Враца

Ако имате възможност, ако Ви харесва нашето съдържание и подход, моля, подкрепете проекта. Нашата работа няма да бъде възможна без Вашата помощ:
Банка: Сибанк ЕАД
BIC: BUIBBGSF
IBAN: BG22BUIB98881038432000
Получател : Сдружение "Празниците на България"Искрено Ваш,
Екип на www.SABORI.BG; Contacts Us: sabori@mail.bg; emilbakish@gmail.com
Вижте по-голяма карта

Фолклорни фестивали и събори
Фолклорни фестивали и събори
Фолклорни фестивали и събори
Всички текстове и изображения в този сайт са под закрила на ЗАПСП. Използването, копирането и публикуването на част или цялото съдържание на сайта е забранено.
"Събития с конкурсен характер (всички)"
 
Магия, Цветове и Усещания