Рейтинг

Според глобалната класация на ранг трафика в Alexa.com, сайта Sabori.bg се класира в първите 5% по посещаемост в световен мащаб. Рейтингът се изчислява с помощта на патентована методология, която съчетава средно-дневни уникални посетители на сайта.
Фолклорни фестивали и събори
Фолклорни фестивали и събори
За 2013г. надминаваме 230 000 посещения, като усреднено на ден имаме 630 посещения.
За 2014г. надминаваме 250 000 посещения, като усреднено на ден имаме 671 посещения.
За 2015г. се доближаваме пльтно до 285 000 посещения, като усреднено на ден имаме 780 посещения.
За 2016г. се доближаваме пльтно до 300 000 посещения, като усреднено на ден имаме 820 посещения.
(Източник : https://www.tyxo.bg/)


||||
Стотици потребители(между 700-1500), ежедневно, от България(64%), ЕС(18%), САЩ(14%) и др., посещават сайта, търсейки информация за Съборите на народното творчество, Фолклорните фестивали, Българския фолклор и традиции, Панаири, Храмови празници и други събития.

Sabori.bg е най-големият български сайт за централизирана културна информация за почти всички селски и регионални събори, празници и др. Той се посещава от хора, които търсят информация за пътуване и планират свободното си време, туристически агенции организиращи тематични маршрути, много медии, които черпят информация от нас, както и родолюбци желаещи да научат повече за своите обичаи и традиции и др.
Ако имате възможност, ако Ви харесва нашето съдържание и подход, моля, подкрепете проекта. Нашата работа няма да бъде възможна без Вашата помощ:

Искрено Ваш,
Екип на www.SABORI.BG; Contacts Us: bgsabori@gmail.com
Всички текстове и изображения в този сайт са под закрила на ЗАПСП. Използването, копирането и публикуването на част или цялото съдържание на сайта е забранено.
"Събития с конкурсен характер (всички)"
 
Магия, Цветове и Усещания