Как да даря ? (How to donate?)

Как да даря ? (How to donate?)

Сдружение "Празниците на България" Ви благодари, че сте на тази страница .

Сдружението приема финансова подкрепа от частни и корпоративни дарители, с която да се подпомогне организирането на различни кампании и инициативи, оперативната и административна дейност и разширяването на капацитета на сдружението. Ние имаме амбиция да създаваме и организираме все повече активности насочени към опазване културното богатство в Р България.

За фирми дарители:
За данъчни цели се признават счетоводни разходи за дарения в общ размер до 10 на сто от положителния счетоводен финансов резултат (счетоводната печалба), когато разходите за дарения са направени в полза на НПО.

За граждани дарители:
Годишният облагаем доход на лицето се намалява с направени през годината дарения до 5 на сто, когато дарението е в полза на НПО.

За да дарите е достатъчно да наредите Вашият превод към следния IBAN:
BG61 UBBS 8888 1000 0371 92

PayPal е международна система за електронни разплащания. Сдружение Празниците на България може да получава дарения в PayPal, като за вас е достатъчно да имате валидна банкова карта.

С кликване на мишката върху символа "Дари добро" ще се прехвърлите в системата PayPal.

Сдружение Празниците на България издава на всички свои дарители документ, удостоверяващ направеното дарение/я, който Ви дава право да ползвате данъчно облекчение при подаване на годишната данъчна декларация.

Размерът на данъчното облекчение зависи от статута на лицата, в полза на които е направено дарението.

Данъчни облекчения за фирми-дарители (10%):
Фирмите могат да намалят до 10 на сто от положителния си счетоводен финансов резултат, като направят дарение в полза на юридически лица с нестопанска цел, регистрирани в Централния регистър на юридическите лица с нестопанска цел за осъществяване на общественополезна дейност, каквото е Сдружение Празниците на България.

Данъчни облекчения за лица-дарители (5%):
Физическите лица могат да намалят данъчната си основа с до 5 на сто, като направят дарение в полза на юридически лица с нестопанска цел, регистрирани в Централния регистър на юридическите лица с нестопанска цел за осъществяване на общественополезна дейност, каквото е Сдружение Празниците на България.

Услуги:
„Сдружение Празниците на България“ има нужда от подкрепа под формата на транспорт, печатна дейност и др. Ако искате да подпомогнете работата на сдружението лично или чрез услугите, които предлага вашия бизнес, моля пишете ни на bgsabori@gmail.com или се свържете с нас на посочените контакти.

Фолклорни фестивали и събори
Безплатният сайт струва много,
но е свободен за ползване благодарение на факта, че мнозина доброволно са дарили времето, труда и доходите си за създаването и поддържането му. Така че колко добър, без грешки и полезен ще е, зависи и от Вас.

Сружението не получава финасови средства по програми или други пътища за донорство и съфинансиране.

Сайтът е изграден и се поддържа само чрез личните средства на членовете си. Получените суми се използват за поддръжката му.

Ако разполагаме с повече финансов ресурс, ще имаме времето да създадем един по-качествен и полезен безплатен продукт, който да е от полза за всички.

Ще Ви бъдем благодарни, ако ни помогнете. Ще се постараем сайта SABORI.BG да се развива непрекъснато, просто защото има нужда от него.


За Дарение:
Банка: ОББ
BIC: UBBSBGSF
IBAN: BG61 UBBS 8888 1000 0371 92
Currency: BGN
Получател : Сдружение "Празниците на България"

Адрес на Сдружението:
България п.к.4002
гр.Пловдив, ул. Свети Горазд 7 , ет.3,ап.7
за Сдружение " Празниците на България"
Председател: Емил Бакиш

Фолклорни фестивали и събори
Въпроси, предложения и запитвания, моля изпращайте на e-mail: bgsabori@gmail.com


Предстоящи събитияВсички текстове и изображения в този сайт са под закрила на ЗАПСП. Използването, копирането и публикуването на част или цялото съдържание на сайта е забранено.
"Събития с конкурсен характер (всички)"
 
Магия, Цветове и Усещания